laserdome

PRISLISTA


LASERDOME-SPEL

Boka eller droppa bara in det väljer ni själva, vi rekommenderar dock att ni bokar tid i förväg, speciellt under helgerna. Vid köp av singelspel är ni aldrig garanterade att vara ensamma.

SLUTET SÄLLSKAP

När ni bokar slutet sällskap är ni ensamma på banan och har tillgång till samtliga 40 västar, priset är detsamma oavsett antalet deltagare.

LASERDOME-PASS

Laserdome-pass spelas i mån av plats, alla singelspel går före sedan fyller vi på med Laserdome-passare. Vid ankomst kommer ni få ett band som placeras runt handleden. Så länge ni behåller banden på kan ni lämna lokalen för exempelvis matpaus och komma tillbaka senare. Vi startar ett nytt spel var 20:e minut och varje spel är 15 minuter långt, finns det plats väljer du själv om du vill spela eller stå över ett spel. Passen kan inte förbokas men är ni ett större sällskap kan det vara bra att ringa och berätta att ni kommer.

BARNKALAS

För fullständiga priser, villkor samt mer information klicka på fliken barnkalas

PIZZAPARTY

För fullständiga priser, villkor samt mer information klicka på fliken barnkalas

FÖRETAGSPAKET

För mer information se fliken företagspaket

PREMIUMPAKET

I premiumpaketet får ni tillgång till omklädningsrum, dusch och bastu. Samtliga i sällskapet får låna t-shirt och handduk. Premiumpaketet måste förbokas.

MEDLEMMAR

Medlemskapet är giltigt ett år från och med inköpsdatum.